Kategorier
Fotograf

Rune Helliesen

Rune Helliesen (1968)

Min interesse for foto ble vekket som tenåring, da jeg fikk et analogt Olympus kamera som ble flittig brukt i foto valgfag på Time Ungdomsskole. I 2010 kjøpte jeg mitt første digitale speilreflekskamera og det ble en ny start på fotointeressen, hvor «skuddtakten» bokstavelig talt har økt betraktelig.  Jeg bor nå på Bogafjell og er aktiv i Stavanger Fotoklubb hvor entusiasmen for foto dyrkes med andre likesinnede.

Jeg har alltid vært fascinert av å fotografere dyr og landskap, men etterhvert har jeg eksperimentert med ulike fototeknikker og motiv. Min lidenskap for foto drives av å fange magiske øyeblikk med kamera som kan forbli gode minner. Foruten naturbilder har jeg også hatt en rekke profilerings- og utsmykkingsoppdrag, samt at jeg har dokumentert en rekke arrangement med kamera. Turer og reiser gir også gode muligheter for nye, spennende motiv og jeg passer alltid på å ha med et kamera i sekken.