Kategorier
Fotograf

Tor Eirik Pollestad

Tor Eirik Pollestad (1976)


 Født og oppvokst på Podlest, og her har jeg tenkt å bli. Jeg har alltid vært veldig interessert i dyr og natur, og da jeg ble 16 og tok jegerprøven ble det en altoppslukende hobby å stikke til skogs for å høste av naturens spiskammers. Etter hvert som jeg vokste til ble jeg stadig mindre blodtørst, og jeg fant ut at opplevelsene ble enda større om jeg bytta ut børsa med kamera. Det å sitte usynlig og studere dyrenes adferd synes jeg er veldig interessant, og ved å lære og forstå dyrenes adferd er det også lettere å få de gode bildene.  

Liker best å potle med egne prosjekter i nærområdet her hjemme, eller på hytta i Telemark. Noen ganger pakker jeg også sekken og reiser på fotoreiser til spennende steder både innenlands og i det store utlandet. I fjor forsøkte jeg meg for første gang som reiseleder og arrangerte fototur til Spania, der vi blant annet fikk oppleve den majestetiske lammegribben høyt oppe i Pyreneene. I mai skal jeg tilbake til Svalbard og forhåpentligvis få noen gode bilder av isbjørnen. Jeg er medlem i Biofoto og Bryne fotoklubb, og har vært med i styret i begge.